Dansespor samlet ildsjeler for tredje gang

24.-26. november 2023 gjennomførte vi tredje ildsjelsamling med Dansespor på Dragvoll.

Som tidligere var det også denne gangen fokus på å lage seg et prosjekt eller utforme en idé som deltakerne kan ta med seg hjem til sitt lokalmiljø, for å bidra til økt folkedansaktivitet. Dette var ideer om alt fra arrangement, arkivdykk, møteplasser, danseinstruksjon og rekruttering. Praten og dansen gikk, og deltakerne fikk utvekslet mange gode ideer, tanker, tips og triks. Lørdag kveld tok mange turen ned til BUL Nidaros sin Haustfest, der det var mulighet for å ta seg en svingom på dansegulvet. En vellykket og interessant helg, sammen med 15 engasjerte deltakere, der alle dro hjem med en plan for hvordan de skulle jobbe videre med sine prosjekter.

I tillegg til så mange dyktige og hyggelige deltakere, hadde vi også med Live Karin Liaskar og Gunnlaug Lien Myhr som mentorer. Tusen takk for at dere var med oss denne gangen og for at dere delte gode tanker og ideer om dans til inspirasjon for alle som var på samlingen.

Neste samling blir 1.-3. mars 2024, en temasamling i samarbeid med Noregs Ungdomslag. Her vil det bli fokus på samværsdans og dansevertsskap - Seminar: Dei tok oss med i dansen

Forrige
Forrige

Innlegg om sydisdans under konferansen “Samisk i samtiden”

Neste
Neste

Små og raske midler 9. tildeling, 29. november 2023