Ildsjelsamling: Hvordan skape mer folkedansaktivitet lokalt?

Som en del av vårt nye folkedansprogram Dansespor inviterer vi ildsjeler fra hele landet til samling på Dragvoll 4.-6. november. Målet med samlingen er å utstyre deltakerne med en verktøykasse full av kunnskap, inspirasjon og formidlingsmetoder, som kan tilpasses behov og målgruppe for å skape mer danseaktivitet lokalt.

Lurer du på hvordan du kan skape mer folkedansaktivitet i ditt lokalmiljø? Har du en god idé til aktivitet, men er usikker på hvordan du skal nå ut? Velkommen til en inspirasjonshelg der vi deler våre beste formidlingsmetoder og verktøy for å få i gang danseaktivitet i ditt område!

I løpet av helgen skal vi dykke ned i arkivet for å finne og analysere opptak av "din dans", og jobbe med metoder for å formidle dansen videre. Det blir workshop i hvordan du kan komme i gang med planleggingen av ditt eget prosjekt, og vi går igjennom praktisk informasjon om hvor og hvordan du kan søke finansiering til prosjektet ditt. Og selvsagt blir det dansing!

Ildsjelsamlingen passer for deg som driver med formidling av dans (både organisert, frivillig eller for eksempel i skole eller barnehage), og deg som driver med folkedans på andre måter og ønsker å skape mer danseaktivitet i ditt lokalmiljø. Målet med samlingen er å utstyre deg med en verktøykasse full av kunnskap, inspirasjon og formidlingsmetoder som kan tilpasses og brukes til din aktivitet, for å nå ut til din målgruppe og ditt lokalmiljø. Alle som deltar på samlingen får tilbud om personlig mentoroppfølging i etterkant.

Samlingen gir en kjempefin mulighet til å bygge nettverk og utveksle ideer med andre ildsjeler. Vi legger opp til sosiale aktiviteter slik at alle deltakerne skal bli bedre kjent med hverandre og ha det hyggelig på samling.

Under helgen skal vi gjennom et tett faglig og praktisk program. Deltakelse på seminaret er gratis.

Med oss på kurset har vi denne dyktige og inspirerende gjengen med formidlere og instruktører:

  • Siri Mæland

  • Ivar Mogstad

  • Birgit Haukås

  • Tone Erlien Myrvold

  • Marit Vestrum

  • Thomas Nilssen

  • Torill Steinjord

  • Gro Marie Svidal

Påmelding er bindende. Max 20 deltakere (førstemann til mølla-prinsipp). (Påmeldingen er nå stengt.)

Din påmelding bekreftes på e-post. Mer informasjon og detaljert program sendes til deltakerne i forkant av samlingen.

Denne samlingen er del 1 av totalt 2 samlinger. Vi anbefaler at du deltar på begge samlingene. Ildsjelsamlingen er en del av Norsk senter for folkemusikk og folkedans sitt nye folkedansprogram "Dansespor".

Forrige
Forrige

Seminar med Arkivformidling Trøndelag

Neste
Neste

Små og raske midler 7. tildeling, 09. september 2022