Nordisk2013Nordisk instrumentseminar
Valdres Folkemuseum, 12.–14. november Valdresmusea, Norsk senter for folkemusikk og folkedans og Eric Sahlström Institutet inviterer til Nordisk instrumentseminar på Valdres Folkemuseum i Noreg, 12.–14. november.

Dette er fyrste gongen at eit slikt instrumentseminar blir arrangert i Noreg. 40 inviterte gjester frå Sverige, Finland, Island og Noreg skal bidra med foredrag, debatt, konsert, utstilling og workshop. I tillegg ventar vi påmelding frå instrumentmakarar, forskarar og spelemenn frå heile Norden.

Det er dei eldste, nordiske strengeinstrumenta som står i sentrum for Nordisk instrumentseminar. Eit viktig mål med seminaret er derfor å etablere nettverk og møteplassar for alle som jobbar med og som interesserer seg for folkemusikk og instrumentproduksjon i Norden.

Program og påmelding
Vi legg opp til innhaldsrike dagar på Valdres Folkemuseum med foredrag og presentasjonar og med god tid til uformelt prat i pausane. Sjå vedlagt program og prosjektskisse. Påmelding til Ole Aastad Bråten innan fredag 25. oktober.

Velkomen til seminar i november!

Program

Prosjektskisse

 

  

 

 

Postadresse:
Norsk senter for folkemusikk og folkedans
Dragvoll, Idrettssenteret
7491 Trondheim

Besøksadresse:
Loholt Allé 81
Dragvoll, Idrettssenteret,4. etasje
(7049 Trondheim)

E-post:
Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

 

Sff alle rettigheter | admin | adminb | Webside levert av fagtrykk.no

Ekstra informasjon